Svobodné Kralsko

Císařští inkvizitoři se vydávají vyšetřovat s Svobodného Kralska podezřele nízké odvody daně z používání magie a při svém vyšetřování nachází spousty malých drobných příběhů.

Svobodné Kralsko byl můj první pokus o to veřejně publikovat svou přípravu jako dobrodružství pro ostatní. Vydal jsem ho v době, kdy jsem ještě neměl zkušenosti ani s publikováním, ale vlastně ani i z hraním z cizích modulů. Nevěděl jsem pořádně, jakou podporu Průvodce potřebuje od textu, aby si ho nemusel dopředu celý načítat, jen jsem vyskládal do souvislého textu všechno, co jsem měl tenkrát ve svých poznámkách, hnán touhou hlavně už něco vydat pro Dračí doupě II, kterému se příliš nedostává doplňků a modulů ke hraní.

Původní verzi si můžete stáhnout zde a nechávám ji veřejně k dispozici, i když ji dnes už nepovažuji za moc dobrý herní produkt. Ne, že bych si nestál za obsahem samotným, ale způsob jeho prezentace už dnes shledávám nevhodným.

Nabízím ale rovnou malý teaser toho, jak by mohla vypadat přepracovaná verze, když se mi podaří utrhnout na ni dost času.